När det är säsong kan du att kunna hitta miniatyr-vattenmeloner på de flesta marknader. De har en tunn hud till skillnad från den vanliga vattenmelonen och detta gör dem lätta att skära. De blir också till stora behållare för dina drycker när du har en fest. Krydda till din frukt med lite vodka! Steg Tratt- & korkmetoden … [Läs mer...]
Lär dig grilla pizza som ett proffs
När jag var liten fanns det bara pizza. Du beställde från den pizzeria som var nära dig och de gjorde din pizza i en ugn. Det fanns sannerligen inte dessa fisförnäma pizzerior som har fler alternativ än en ostbutik. Vedeldade, tegelugn, hantverksmässiga , gör-det-själv - det är tillräckligt för att du ska börja längta efter enklare tider. Men det finns ett oortodoxt sätt att … [Läs mer...]
3 tips för godare öl
Vi lever i en guldålder för hantverksöl. Ursprungligen uppfunnet av de gamla egyptierna, har varje kultur nu sina egna åsikter om hur öl ska smaka. Processen att göra öl är så mångfacetterad att det är ett mirakel att någon tillverkas ut alls. Men det finns massor av steg på vägen som snabbt kunde skjuta sönder en öls kemiska sammansättning som i sin tur påverkar dess smak. … [Läs mer...]
Gör perfekt kaffe varje gång med dessa proffstips
Det finns massor av bra skäl för att gå ut till ett fantastisk kafé för en kopp kaffe. Kaféer har en härlig atmosfär, är en perfekt plats att träffa vänner eller göra en del arbete, och är en bra ursäkt för att komma ut ur huset. Söker du en perfekt kopp kaffe, bör det dock inte vara en av anledningarna till att du besöker ditt lokala café. Varför? Eftersom du kan göra det … [Läs mer...]
5 anledningar till varför du bör alltid spara gamla flingor
Det händer att även de mest ivriga fling-ätare: förr eller senare kommer du att öppna en kartong, veckla ut den plisserade plastpåsen, och upptäcker att flingorna inuti är gamla. Kanske du glömde bort dem, kanske du åt dem för långsamt, eller kanske du just hittat en ny, bättre flingsort. Hursomhelst, det som var så krispigt gott nu gamla, och du tar tag i kartongen och går … [Läs mer...]