Site icon LärDig.Nu

Hur man håller en tjej i handen

Hur man håller en tjej i handen

Du kan vara nervös för att hålla en flickas hand, oavsett om det är din flickvän som vill hålla hand mer eller om du vill stöta på din kärlek. Oavsett anledning till att vilja hålla en flickas hand, det första du måste göra är att slappna av. Efter det måste du komma nära henne och försiktigt ta hennes hand. Att hålla hand är ett bra sätt att visa tillgivenhet på och är inte alls så svårt eller skrämmande som det låter. Om du vill komma igång nu, gå till steg 1.

Steg för steg

Närma dig tjejen

Få henne att känna sig speciell. När du ser flickan, säg hej, få ögonkontakt , vinka åt henne och börja prata med henne. Om det är första gången ni håller hand så kan båda vara lite nervösa, då det är viktigt att ni båda känner er bekväma. Även om att hålla hand är en oskyldig gest så det kommer med en nivå av intimitet, så du bör ha en bra känsla att flickan gillar dig innan du går att flytta. Även sätta armen runt henne eller sätta en hand på hennes knä kan ses som mindre intima än faktiskt hand i hand, så försök att initiera andra oskyldiga fysisk kontakt innan du håller handen först.

Kom närmare. Om du sitter ner, placera din hand några centimeter från hennes. Detta kan hjälpa dig att få en uppfattning om hur redo hon är att hålla händerna – om hon närmar sig din hand, då hon är nog redo för mer. Om ni står och går tillsammans, försök att komma närmare henne tills dina händer är bara centimetrar isär.

Ta kontakt. Du bör göra några fysiska kontakter innan du går vidare och tar hennes hand. Om ni står, lägg armen runt hennes axel och borsta nedåt som om hon hade något smuts på hennes arm tills du når hennes hand, eller gå på promenad och försiktigt, ”av misstag”, röra händerna tills det känns naturligt att ta hennes hand i din. När du är redo att ta kontakt, kan du välja från en mängd olika sätt att hålla hennes hand

Försök att vara så avslappnad som möjligt innan du tar kontakt. Ju nervösare du är, desto mer troligt att du kommer att ha svettiga händer! Naturligtvis är detta inte det värsta i världen, men om du kan undvika det, så är det bra.

Inte bli upprörd om hon inte gillar det. Tvärtemot vad man kanske tror, så älskar inte alla flickor hålla händerna. Om hon drar sig undan eftersom hon inte är intresserad av dig, då får du meddelandet ganska snabbt eftersom hon drar iväg med hela sin kropp och ser allmänt obekväm ut. Men det finns en god chans att hon inte håller händerna för att hon tycker det är töntigt eller att hon är så att hon har svettiga händer eller något, så oroa dig inte för mycket, du listar ut det så småningom.

Bemästra olika handhållningstekniker

Skjut in din hand under hennes. Detta är en djärv och effektiv manöver. Om du är nervös, låt bara kanterna på dina händer nudda lite innan du går in fullt ut. Dra handen långsamt och försiktigt in under hennes så att hennes hand är på toppen av din. Du kan flytta handen runt lite för att försiktigt leka med fingrarna. Detta fungerar bra när du sitter ner.

Placera handen ovanpå hennes. Detta är en annan intim teknik. Flytta handen så att den är över hennes och klappa eller rör försiktigt vid hennes hand. Om du känner dig mer bekväm, kan du även ge hennes hand några mjuka kramar eller lite massage. Detta kan vara en bra teknik om du sitter på en restaurang eller tittar på en film. Det blir inte så tröttsamt som att hålla varandra i handen när du går eller står, eftersom du kan bara koppla av och vila handen ovanpå flickans.

Handflata mot handflata. Detta är ett vanligt sätt att hålla en flickas hand. Flytta bara handen så att handflatorna är vända mot varandra. Du kan även försiktigt smeka hennes handflata om du sitter ner och känner dig lekfull. Du kan göra denna mer avslappnade rörelse precis innan ni håller hand på riktigt.

Lås händerna. När du har tryckt handflatorna mot varandra, kan du fläta samman fingrarna, och helt låsa ihop händerna. Detta kan fungera om du sitter ner, men det är antagligen mer typiska för par som står upp och går. Du kan hålla handen passivt, bara knäppa den, eller smeka hennes fingrar lite. Om du går medan du håller i handen och känner dig lekfull, kan du även svänga händerna fram och tillbaka lite.

Hålla lillfingrar. Detta är ett annat flirtigt och roligt sätt att hålla händer på. Flytta ditt lillfinger mot hennes och låsa dem. Detta är roligt eftersom du kan dra isär eller komma närmare varandra och bara vara lekfulla med varandra. Du kan också prova detta när ni går, vilket kan vara kul om du svänga händerna fram och tillbaka lite. Du bör nog vänta tills du är mer bekväm att hålla händerna på vanligt sätt innan du gör detta drag, dock.

Bli ett proffs

Kom ihåg att det är okej att ta en paus. När du börjar hålla händerna, behöver du inte att tillbringa resten av kvällen, promenaden, eller filmen med att göra det. Det är okej att ta en paus, oavsett om det beror på att dina händer är svettiga, din hand blir trött, eller för att du bara känner för det. Bryta kontakten försiktigt i stället för abrupt släppa flickans hand, och det kommer att funka bra.

Blanda. Du behöver inte knäppa handen, låsa lillfinger, eller lägga handen ovanpå flickans hela tiden. Blanda dina tekniker så att inte flickan upplever det som hon håller en slapp fisk i handen. Att stimulera handen för mycket kan få henne att känna alltför frenetisk, men att bara låta handen sitta där kan göra handhållning kännas lika romantiskt som studera till ett geometriprov, så hitta en balans mellan att smeka handen, inte smeka den, och rör dig mellan olika handhållningstekniker.

Kyss hennes hand. Om handhållandet går bra och du och flickan verkligen har trevligt, så kan du lyftA hennes hand mot munnen och kyssa baksidan av den. Du kan även göra ögonkontakt när du gör det för en mer intim känsla. Detta är en mycket romantisk gest, och du bör använda den sparsamt. Men om du gör det i rätt tid – som vid slutet av en trevlig handhållnings-session – det kommer verkligen få henne att tycka om dig!

Tips

Varningar

Exit mobile version